Een nieuwe flexibele ruimte voor kantoren, events en businessmeetings

Een nieuwe flexibele ruimte voor kantoren, events en businessmeetings

Achter de muren van dit statige herenhuis in hartje Thudinië gaat een innovatief en trendy concept schuil.

In Tudinio staat in de eerste plaats voor flexibiliteit; de ruimtes worden aan uw behoeften aangepast. Uw evenementen, werkvergaderingen, kantoren voor heel even of voor langer, vinden hier een ideaal kader dat voldoet aan uw verwachtingen.

Het karaktervolle huis waarin dit project onderdak vond, springt meteen in het oog. In 2021 werd het pand prachtig gerenoveerd met kwaliteitsmaterialen en de sfeervolle ruimtes werden van al het nodige comfort voorzien. Aan de binneninrichting werd de grootste zorg besteed en het meubilair voegt een eigentijdse toets toe aan de stijlvolle degelijkheid van de oude architectuur.

Een korte rondleiding …

Op de binnenplaats vindt u vijf parkeerplaatsen (er is ook ruime parkeergelegenheid in de buurt). Van daaruit leidt een trap u naar een monumentale hal met hoge plafonds, lijstwerk, vloertegels, lambrisering enz. De toon is meteen gezet.

Aan weerszijden van deze hal zijn verschillende ruimtes met een uiteenlopende capaciteit beschikbaar (van 5 tot 30 personen) voor uw conferenties, werkvergaderingen of events. Op het einde van de gang stapt u de gezellige en volledig beglaasde wintertuin binnen. Die is geschikt voor grotere groepen en vormt de perfecte locatie voor heel wat activiteiten. Denk maar aan een yogales, een kledingverkoop, een fotoshoot of een filmopname. In de aangrenzende en volledig uitgeruste keuken (fornuis, microgolfoven, vaatwasmachine, koelkast met dubbele deur, vaatwerk enz.) kunt u bovendien culinaire workshops of degustaties houden, grote tafelgezelschappen ontvangen enz.

 

Het ultramoderne sanitair maakt het geheel af.

Op de bovenverdiepingen kunt u werkruimtes van verschillende grootte huren. Architectenbureau Asymetrie (zie onze reportage) en het bedrijf Exmyza, gespecialiseerd in 2D- en 3D-animatie, vonden hier alvast een onderkomen.

Service op maat

Tijdens de week, in het weekend, overdag of ’s avonds …
Voor één, twee, vijftien of meer personen …
Voor een uur of meerdere dagen …
Inclusief drankjes, logistieke ondersteuning … of niet
De mogelijkheid uw bedrijf hier te domiciliëren …
24/7 toegankelijk, perfect beveiligd, coworkingspaces …
… en een team dat oor heeft voor uw verwachtingen en behoeften.

Bij in Tudinio kan het allemaal!

In een betoverend kader

De stad Thuin behoeft geen introductie. Het is een prachtige middeleeuwse stad met de authentieke charme van weleer. In Tudinio (verwijzend naar de eerste vermelding van Thuin in 866 in een eigendomsregister van het klooster van Lobbes) bevindt zich in de onmiddellijke omgeving van de stadsmuren, het belfort, de typische steegjes en de hangende tuinen. Wat verderop liggen de oevers van de Samber, het Trammuseum, de Distilleerderij van Biercée, de ruïnes van de Abdij van Aulne en Ragnies, ook wel het ‘Mooiste dorpje van Wallonië’ genoemd, naast vele andere bezienswaardigheden, zeker een omweg waard! In Tudinio vormt zo de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan deze mooie streek, centraal gelegen in Charleroi Métropole.

 

Contact :

In Tudinio
Drève des Alliés, 7
6530 Thuin
+32(0) 71 159 550
+32(0) 485 000 999
https://intudinio.be/
info@intudinio.be